пʼятницю, 19 жовтня 2018 р.

Он де, люде, наша слава, слава України

    Сьогодні особливо важливо, щоб маленькі українці були обізнані з історією рідного краю, щоб вони відчули своє міцне козацьке коріння та пишалися Батьківщиною.

четвер, 13 вересня 2018 р.

Хто живе у книгах

    Маленькі читачі бібліотеки розпочали свій учбовий рік з книгами видавництва «Ранок», одного з лідерів на вітчизняному ринку дитячої літератури.

четвер, 2 серпня 2018 р.

Космічна екскурсія

      Вітаємо з Днем народження наших партнерів: працівників Музею космонавтики ім. С.П. Корольова. Діти з бібліотабору «Сонечко» разом з батьками, здійснили цільову екскурсію до музею, де змістовно і весело провели час: переглядали космічні мультфільми, брали участь у майстер-класах, керували роботами, слухали космічну музику та фотографувалися у скафандрах.

     А під час ретро-екскурсії Меморіальним будинком-музеєм здійснили подорож у минуле сторіччя, атмосферу якого гарно відтворили наукові співробітники.

       

















середу, 18 липня 2018 р.

Дивовижний світ

     Дітям властива допитливість. Їм цікаво пізнавати світ, отримуючи відповіді на всі свої численні запитання. В доступній формі вони познайомились з калейдоскопом довідкових цікавинок "В країні мудрих порад". Книги, які діти гортали, стали джерелом додаткових знань з різних предметів шкільного курсу.


четвер, 12 липня 2018 р.

Умійте бачити красу

    Вчити дітей бути спостережливими до природи рідного краю, розвивати вміння бачити красу, дивуватися і пізнавати світ і не зашкодити їй своїм недбалим ставленням – це те, що повинні робити дорослі.

вівторок, 26 червня 2018 р.

Найголовніший закон

    На таких заходах, як пізнавальний журнал «Ми - громадяни України, до неї вірна в нас любов», бібліотекарі виховують юного читача в дусі патріотизму до своєї держави. Він повинен знати свою історію, культуру, традиції, державні та національні символи України. Знати, що таке громадянський обов’язок, права людини і пишатися тим, що живе в своїй країні.

середу, 20 червня 2018 р.

Вогонь - друг чи ворог?

    Безпека життя дітей турбує кожного. Як поводитись у випадку пожежі? Як правильно розпалювати багаття? Де його розкладати і що робити з вогнищем після пікніка?